A Hankook 4 évszakos gumi ideális választás minden körülményre

A gumiabroncs az egyik legfontosabb kiegészítő, ami az autónkon található. Meghatározza a vezetési élményt, a biztonságot, a fogyasztást, de még az egész jármű karakterisztikáját is. Mindenki a leghatékonyabb megoldást keresi, amelyek közé a Hankook 4 évszakos gumi is kérdés nélkül beletartozik.

 

Hankook 4 évszakos gumi: mit tud, amit a többi nem?

A Hankook már hosszú évtizedek óta szállítja a fogyasztók számára a jobbnál jobb abroncsokat. Az egyik legjobb választás jelenleg a piacon a Hankook H750 Kinergy 4S, ami egy négy évszakos gumi. A segítségével minden időjárási körülmények között biztonságosan lehet vezetni. Alacsony hőmérsékleten is képes a stabil úttartásra és tapadásra. Nedves körülmények esetén is jobb lesz a teljesítmény. Ráadásul az új generációs szilikakeverék teljesen természetes alapanyagokon alapul.

A Hankook mind a 4 évszakban megbízhatóan teljesít

A téli teljesítményt úgy képes maximalizálni, hogy a vállrész fűrészes kialakítása több kapaszkodóéllel van ellátva. A konkáv blokk-összekötők 4%-kal tudják javítani a blokk merevségét, így a kezelhetőség is sokkal jobb lesz. A megnövelt vízelvezetési képességet pedig a széles V alakú csatornáknak lehet köszönni. Ez pedig csak egy példa a Hankook 4 évszakos gumi kínálatából. Azért, hogy megértsük, miért érdemes ezt a változatot választani, először érdemes magukról a négy évszakos abroncsokról beszélni.

Gyakran hangoztatott tévhit az, hogy ez a változat kevésbé hatékony, mint a téli vagy a nyári abroncs. Nem érdemes őket választani, mert csak egy átlagos teljesítményű gumiabroncsot fogunk kapni, ami sehol sem képes kiemelkedőt alkotni. A Hankook 4 évszakos gumi kínálata is megmutatta, hogy ez az állítás manapság már egyáltalán nem állja meg a helyét. Évekkel ezelőtt leginkább csak a takarékosság miatt választották ezt a kialakítást, hisz nem kell évente kétszer is cserélni az aktuális gumiszettet, ami az autón található.

Speciális kialakítás, biztonságos érkezés

A technológia fejlődésének köszönhetően teljesítményben már be is hozták a hátrányt. Szélsőséges körülmények között még mindig jobban teljesítenek a téli vagy nyári gumik, de átlagos, városi közlekedésre a négy évszakos bőven több, mint megfelelő. A fogyasztás is kedvezőbb lesz, ötvözi a speciális abroncsok minden előnyét.

 

Miért pont a Hankook a jó választás?

Érdemes a gumiabroncsokról olvasni, mivel számtalan hasznos tippel találkozhatunk, vagy éppen felfedezhetünk valami újdonságot. A Hankook nem számít új szereplőnek a piacon, mivel a cég története 1941-ben indult el, még Chosun Daiya Industrial néven. Az exportot 1962-ben kezdték meg Pakisztánba, az Egyesült Államokban pedig a helyi leányvállalatot 1981-ben hozták létre. Több évtizednek is el kellett telnie ahhoz, hogy az amerikai, európai és kínai műszaki központot megalapítsák. Ma már eljutottunk oda, hogy a DTM hivatalos gumiabroncs-beszállítójává vált. 2019-ben lett a neve a ma ismert Hankook Tire & Technology Co., Ltd. Évente több, mint 120 millió gumiabroncsot gyárt, a világ 160 országában elérhetőek. 20.000-nél is több alkalmazottat foglalkoztatnak világszerte. Közismert róluk, hogy sosem dőlnek hátra, folyamatosan fejlesztik a meglévő abroncsokat, valamint újdonságokkal sem félnek kísérletezni.

 

Alaposan gondoljuk át, melyik lesz az ideális választás

A Hankook 4 évszakos gumi tökéletes azok számára, akik nagyrészt csak a városban közlekednek. Költséghatékony, ideális teljesítményt nyújt ez az abroncs. Természetesen több lehetőség is elérhető, ajánlott végignézni kínálatunkat, hogy garantáltan a legjobb gumi kerüljön fel az autóra.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel