Székesfehérvár

Szlovák utca 7

A 2021-es év második felében birtokba vettük ultramodern irodaépületünket, valamint a mellette található, minden igényt kielégítő raktár- és logisztikai csarnokot.

Az új központ a korábbitól alig pár méterre, a Sóstó Ipari Parkban, a Sóstó út – Szlovák utca kereszteződésben található.

A központ

Cégünk 30. születésnapjára elkészülő irodaépület, valamint a hozzátartozó csarnok impozáns látványt nyújt a Sóstó Ipari Parkba látogatóknak. A legújabb építészeti, környezetvédelmi és energetikai elvárásoknak is megfelelő létesítmény várhatóan hosszú-hosszú ideig otthona lesz a székesfehérvári Gumiflex csapatnak. 

A közel 5 000 m2 alapterületű csarnok több, mint 100 000 db gumiabroncs befogadására képes. A csarnok biztosítja a gumiabroncsok, keréktárcsák és belső gumik biztonságos és szakszerű tárolását, a modern anyagmozgató gépek pedig azok szállítását. Többek között ezek a tényezők teszik lehetővé, hogy termékeinket gyorsan, pontosan, szakszerűen tudjuk átadni az ügyfeleknek.

A Gumiflex alapszínei – a fehér, a szürke és a kék – határozzák meg az irodaépület belső tereit. Az irodák, a tárgyalótermek és a közös étkezők is megfelelnek a 21. századi trendeknek, a modern stílushoz fejlett technológiai megoldások párosulnak. A tervezés során fontos volt, hogy barátságos, kényelmes munkaterek kerüljenek kialakításra, ahol a kollégák nap mint nap érzékelhetik a Gumiflex nívóját, értékeit.