KARRIER A GUMIFLEXNÉL! Fedezd fel a lehetőségeket még ma!

Állásajánlataink

Miért jelentkezz?

 • Kiváló csapat, családias hangulat
 • Biztos háttér, hosszútávú karrierlehetőség
 • Fejlődési lehetőség, képzések
 • Céges rendezvények, családi napok
 • Dolgozói kedvezmények, jutalmak
 • Versenyképes fizetés, cafeteria, bónuszok

Melyik városokban?

 • Székesfehérvár | központ
 • Székesfehérvár | szerviz
 • Budapest XI. ker. | szerviz
 • Vecsés | szerviz
 • Tatabánya | szerviz
 • Pécs | szerviz

6

Telephelyeink száma országszerte

135

Kollégáink száma jelenleg

1990

Alapításunk éve

8,7 Mrd

A tavalyi év össz. bevétele Ft-ban

A jelentkezés menete

A meghirdetett állásokra jellemzően a karrier@gumiflex.hu email címen, egyes esetekben pedig erre a célre tervezett kérdőíveken keresztül tudsz jelentkezni. A jelentkezésed az alábbi folyamaton keresztül juthat el a kiválasztásig:

 1. Megkapjuk a jelentkezésed és a fényképpel, bérigénnyel ellátott önéltrajzod, amit elbírálunk
 2. Sikeres elbírálás esetén egyeztetünk veled egy időpontot az első körös interjúra
 3. Amennyiben megfeleltél, visszahívunk a második körre
 4. Megtörténik az ajánlattétel
 5. Ha találkoztak az elképzeléseink, akkor nincs más hátra, mint elkezdeni egy sikeres karriert a csapatunkban

A Gumiflexről

Az ország egyik legrégebbi- és legnagyobb gumiabroncs nagykereskedelmi vállalataként célunk, hogy évről évre egyre több viszonteladó partnert szolgálhassunk ki. Emellett fő irányunk olyan dinamikusan fejlődő területek támogatása is, mint a flotta üzletág vagy az e-kereskedelem. Csatlakozz most az ország egyik legjobb csapatához és segítsd te is elő a fejlődésünket!

 1. Rólunk
 2. Központi telephely
 3. Szervizeink
 4. Csapatunk
default

Karrierutak

Mi a napi ügymeneted, a feladataid sora?

A beérkező ügyfelekkel is foglalkozom, leginkább átirányítom őket a srácokhoz, hogy valóban szakmai választ kapjanak. Aztán, ha végzett az ügyfél akkor számlázok és nálam fizetnek. A végén mosolygok és integetek nekik.

Hogy kerültél a Gumiflexhez?

Facebookon láttam az álláshirdetést, ott is jelentkeztem. Később kiderült, hogy ismerősöm is van a cégnél.

Mennyire vagy tájékozott az autók és a gumiabroncsok terén?

Mikor ide jöttem, akkor egyáltalán nem voltam képben, bár annyit tudtam, hogy fekete az abroncs. (nevet) De azóta rengeteget tanultam a srácoktól, úgyhogy nagyon-nagyon jó kis csapattal dolgozunk együtt, és rengeteget tanulunk egymástól, és segítséget is mindig kapok, ha szükségem van rá.

Kivel van itt a legjobb kapcsolatod?

Igazából a srácokkal egy nagyon összetartó kis csapat vagyunk, így tizenhatan. Nem is olyan kicsi csapat… Nyilván inkább a régebbi kollégákkal, de szerencsére mindenki hamar beilleszkedik hozzánk. Szerintem nem nehéz.

Mi az első három szó ami eszedbe jut a Gumiflexről?

Barátság, munka, abroncsok.

Volt olyan, hogy nem várt segítséget kaptál a cégtől?

Igen, tavaly jelentkeztem egy tanfolyamra, és mindenki nagyon rugalmasan állt hozzá, mert munkaidőben is el kellett mennem az oktatásra. Igazából bármi ilyesmi van, mindig nagyon kedves és segítőkész minden kolléga. Ez telephelytől, várostól független.

Mivel foglalkozol a mindennapokban?

Az ügyfélszolgálatra érkeznek be a partnereink hívásai, árajánlatot adok, felveszem a rendeléseket, nyomon követem a kiadott árukat. Persze időnként lelket ápolok, kapcsolatot tartok.

Hogy kerültél a Gumiflexhez?

Az előző munkahelyem is hasonló volt. Ajánlások alapján keresett meg Gábor (az ügyvezető), hogy volna-e kedvem a csapatában dolgozni. Az elején kicsit tartottam az egésznapos ülőmunkától, de nagyon megszerettem. Az üzletkötőkkel napi szintű kapcsolatban vagyok, szinte barátaim, az ügyfelekkel be tudjuk fejezni egymás mondatait.

Kivel van itt a legjobb kapcsolatod?

Nagyrészt mindenkivel jóban vagyok, leginkább talán az üzletkötőkkel, akikkel napi szintű a kapcsolatom.

Honnan jársz be?

Én vagyok a legközelebb a céghez, csupán 7 percre innen.

Volt olyan helyzet, hogy nem várt segítség/ kedvesség érkezett a cégtől?

Persze! Az a jó ebben a cégben, amiért sokan szeretnek itt dolgozni, hogy nem feltétlen kizárólag kollégák vagyunk, hanem barátok, és amikor bejössz szomorúan, vagy éppen a gyerekkel összevesztél, tuti jön egy kedves mondat, vagy bármi – ami után egyből elfelejted a problémát. Én szinte jutalomként élem meg,hogy ilyen munkatársak között lehetek nap mint nap.

Mi a pontos munkaköröd a cégnél?

Autószerelőként jöttem a céghez 2014-ben, azóta műszaki vizsgabiztosi vizsgát is tettem, illetve autószerelő tanulókkal is foglalkozom, most már egy éve.

A szakmának melyik része az, amiben a legtöbbet dolgozol?

A fék, futómű, alap elektromossági és villamossági szerelések, általános karbantartások. Ezeket a szereléseket naponta végezzük, így nyilván ebben van a legnagyobb rutinom.

Szoktak tőled autószerelési témákban tanácsot kérni az ismerőseid?

Rendszeresen, még vasárnapi ebédnél is előfordul. (nevet) De ez teljesen rendben van így, hiszen szeretem amit csinálok, nem esik nehezemre, ha néha munkaidőn kívül is ott jár az agyam.

Hogy indult a Gumiflexes életed?

Amikor megnyílt a székesfehérvári autó- és gumiszervizünk Krekó Sándor – aki amúgy gyerekkori barátom- lett a telephelyvezető. Ő keresett meg a lehetőséggel. Megegyeztünk, jöttem és azóta is vagyok.

Volt olyan, hogy nem várt segítség, kedvesség érkezett a cégtől?

Kedvesség? Itt mindenki kedves, ez alap. Ezért mindennap van valami.

Mi az első 3 szó ami eszedbe jut a Gumiflexről?

Gyorsaság, precizitás és segítőkészség.

Kivel van itt a legjobb kapcsolatod, és miért?

Tóth Gyuri kollégámmal. Régóta együtt dolgozunk, ugyanúgy látjuk a világ dolgait, olyan jó arc mint én.

Mutatkozz be kérlek egy pár szóval mielőtt belevágunk!

Már 2018 óta a Gumiflex kötelékében dolgozom és éppen terület váltásban vagyok a cégnél. A Gumiflex előtt a szerencsejáték üzletágban dolgoztam, ott a rulett kerekekkel volt napi munkakapcsolatom.

Miről váltasz és mire?

A teher és mezőgazdasági vonalról a flotta üzletághoz igazoltam, így visszatértem a személy gumikhoz. Vissza, mert anno ügyfélszolgálatosként kezdtem, és ott nagyrészt személy gumikkal kereskedtem. Így hamar visszajött az a tudás amit akkor megszereztem, könnyebb volt az átállás mint gondoltam.

Akkor a kollégáid is örültek, hogy egyből hadra fogható embert kaptak, gondolom.

A kollégáim nagyon örültek (remélem tényleg – mosolyog-), de azért kikaptam az év legerősebb részét, a nyári szezont, így azért küzdelmes egy kicsit, mert érthető módon nincs ilyenkor annyi lehetőségük velem foglalkozni, de igyekszem egyre hatékonyabb lenni. Nagyon tetszik az új munkakör, szívesen tanulom amit kell. Jó érzés, hogy fejlődhetek, új részét tanulhatom az abroncs kereskedelemnek. Nem mellesleg a közvetlen kollégáimmal, főnökömmel is nagyon egy hullámhosszon vagyunk, imádnak engem. (megint nagyon mosolyog)

Mi az első 3 szó ami eszedbe jut arról, hogy Gumiflex?

Fejlődés, egzisztencia és a jó légkör.

Mindenkit behívnak interjúra?

Nem, előzetes szűrés alapján válogatjuk ki, hogy kik azok, akiket behívunk interjúra. Ez jellemzően az önéletrajz alapján történik.

Miért kell bérigényt megadni a jelentkezésnél?

Amennyiben valaki kiválasztásra kerül egy állásra, és eljut odáig, hogy ajánlatot tegyünk neki, szeretnénk a lehető leginkább személyre szabott juttatási csomagot ajánlani a számára. Ez sok esetben függ a kvalitástól vagy éppen a meglévő gyakorlat szintjétől, ezért szükségünk van az önéletrajz mellé egy megjelölt bérigényre is.

Térítik a bejárás költségét?

Igen, a törvény által meghatározott maximális mértékig térítjük kollégáink bejárási költségeit.

Mettől meddig tart a munkaidő?

Hétköznap minden telephelyünkön a nyitvatartással megegyezően állunk rendelkezésre, ez helyszíntől függően 7:30-16:00 vagy 8:00-16:30. Szezonban vannak időszakok (április-május és október-november), hogy a szervizekben szombaton is nyitva tartunk, általában 08:00-12:00 között.

Milyen pozíciókra keresnek jelentkezőket?

A honlapunkon tájékozódhatsz az aktuális lehetőségekről, akár ide kattintva is. Ha szívesen csatlakoznál hozzánk egy olyan területen, amire éppen nincs nyitott pozíciónk, vagy az adott területen éppen nincs keresésünk, akkor is javasoljuk, hogy küldd el jelentkezésed a karrier@gumiflex.hu címre. Ez esetben önéltrajzod adatbázisunkba kerül, és ha a későbbiekben releváns pozíció nyílik, felvesszük veled a kapcsolatot.

A leggyakoribb álláslehetőségeink:

 • raktáros
 • gumiszerelő
 • autószerelő
 • sofőr (B kategória)

Megtetszett a Gumiflex? Csatlakozz csapatunkhoz!