Ismerd meg a Gumiflex Kft-t!

1991

A Gumiflex Kft. 1991-ben alakult székesfehérvári székhellyel, gumiabroncsok kis- és nagykereskedelmi forgalmazása céljából.

1994

Megnyitottuk pécsi telephelyünket, ahol a gumiabroncs és keréktárcsák kis- és nagykereskedelme mellett gumiszereléssel is foglalkozunk, korszerűen felszerelt állásokon várjuk a gépjárműveket és gazdáikat.

1999

Újabb szervizzel bővültünk, az ország fővárosában, egész pontosan a XI. kerületben nyitottuk meg legújabb gumiszervizünket. A Fehérvári úton lévő telephelyünk elsősorban kiskereskedelmi célokat lát el, szakértő kollégáink személy-, kisteherautók és terepjárók felgumizásában is tudnak segíteni.

2003

Megkezdtük azóta is tartó együttműködésünket a Rába Járműipari vállalattal. Közös munkánk eredményeként a NATO járműveire biztosítunk komplett kerekeket.

2007

Megszereztük a hazai gyártású Alcoa alumínium keréktárcsák kizárólagos forgalmazásai jogait.

2010

Elindult a mára rendkívül sikeressé vált flotta üzletágunk. Az elmúlt 10 évben olyan flották személy- és teherautóit kezeltük, mint a Business Lease, az EuroFleet, az ALD Automotive vagy az Országos Dohányboltellátó.

2012

A Continental márkacsoporttal való együttműködésünk keretében sikerült megszereznünk az Uniroyal gumiabroncsok kizárólagos hazai forgalmazásának jogait.

2014

Megnyitottuk a székesfehérvári Gumiflex+ gumi- és autószervizünket, ahol márkafüggetlen autószerelést, műszaki vizsgát és szakszerű gumiszerelést vállalunk. 8 beállóval rendelkező műhelyünket professzionális eszközökkel szereltük fel, az ügyfelek a javítás, átvizsgálás ideje alatt egy korszerű, klimatizált váróhelyiségben foglalhatnak helyet.

2014-2020

Az elmúlt években több márka kizárólagos forgalmazási jogát is sikerült elnyernünk. Ilyen szerződést kötöttünk az Apollóval, a Speedways-zel, az Özkával, a Hankookkal (Kingstar almárka), a Royal Blackkel, a Davantival és a Continentallal (Sportiva almárka) is. Palettánk folyamatosan bővül, jelenleg több, mint 50 márka termékei állnak a vásárlóink rendelkezésére.

2021

30 évesek lettünk. Az év elején elindult a webáruházunk, valamint nagykereskedelmi partnereink részére mobil applikációt fejlesztettünk ki. Megújult az arculatunk, és az év második felében új székházzal és egy 6000 m2-es raktárcsarnokkal bővültünk. A székesfehérvári mellett, pécsi telephelyünket is korszerűsítettük.

Csapatunk


Tóth Lilla

flotta ügyintéző

lilla.toth@gumiflex.hu

Gódány Zoltán

ügyfélszolgálat

zoltan.godany@gumiflex.hu

Telegdi Attila

Kelet-Magyarorszég

attila.telegdi@gumiflex.hu

Karrier Csatlakozz csapatunkhoz!