Miért érdemes Gumiflex partnernek lenni?

Flexclub Garancia

Saját márkás termékeink mellé 2 év kátyúgaranciát biztosítunk!

2 év ajándékba!
FLEX GUMIABRONCS GARANCIA

Csatlakozz a FlexClubhoz! Vásárolj minél több saját márkás terméket, érd el a megfelelő szinteket és biztosítsd vásárlóidnak a 2 éves Flex Gumiabroncs Garanciát díjmentesen! Már 6 különböző márkánál elérhető! Téli, nyári, négyévszakos gumikra is adható, típustól függetlenül!

Érdekel

FLEXFORINT HŰSÉGPONT

Gyűjtsd a FlexForintokat és szerezz be egy új iPhone-t vagy egy Samsung UHD LED TV-t! Minden saját márkás termék vásárlása után FlexForinttal ajándékozunk meg, melyeket akár minden hónapban értékes termékekre válthatsz be: prémium szórakoztatóipari eszközök, minőségi műhelyfelszerelés és logózott reklámajándékok várják gazdájukat!

Részletek

Flexforint hűségpont

Gyűjtsd a FlexForintokat és váltsd be őket értékes díjakra!

B2B mobil applikáció

Zsebre tettük a rendelést!

B2B MOBIL APPLIKÁCIÓ

Töltsd le és rendelj bármikor, bárhol! Applikációnkkal gyorsan, könnyedén rendelhetsz, küldhetsz ajánlatot ügyfeleidnek, ellenőrizheted a rendelésed állapotát vagy akár a számláidat is letöltheted. Az akciókról, a termékekhez járó előnyökről azonnal értesülhetsz. Egyszerűbbé tettük a FlexForint beváltást is, mostantól ezt egyszerűen, néhány kattintással megteheted a mobilodról!

Érdekel

Kedvezményes árak partnereinknek

Éves volumen alapján számított egyedi kedvezményszint minden partnerünknek, akár extra ajándékokkal!

Több százezer termék raktáron

Azonnal elérhető gumiabroncsok, keréktárcsák, folyamatosan elérhető pótlással. Több, mint 60 márka termékei az ország több különböző pontján.

Előre ütemezett, akár másnapi kiszállítás

Saját autós kiszállítással rendelkezünk, mely a betárolási időszakban és a szezonban is tartja az előre megadott, akár másnapi kiszállítási határidőket.

Rugalmas rendelkezésreállás

Rendelésed szakértő kollégáinknál, üzletkötőinknél, a partnerportálon keresztül vagy akár a mobil applikációnkon keresztül is leadhatod.

Gumiflex Partner Jelentkezz viszonteladói partnernek