A Gumiflex Kft. üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztése

GINOP-1.2.16-22-2023-03432

 

Kedvezményezett neve: GUMIFLEX Nagy- és Kiskereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: A Gumiflex Kft. üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztése
Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.16-22-2023-03432
Projekt összköltsége: 144 738 765 Ft
Támogatás összege: 101 317 135 Ft
Támogatás mértéke: 70%
Projekt befejezési dátuma: 2023.07.14.

Projekt tartalma:

A projekt keretén belül vállalkozásunk portfólióját új tevékenységekkel bővítettük, melyek az eredeti kínálaton túl új szolgáltatásokkal egészítik korábbi kínálatunkat. A következő új szolgáltatások kerültek bevezetésre: személy- és kisteher szervízbeállások bővítése az eredeti 2 beálláson túl további hárommal, melyből egy kisteher gépjármű beállás, ezen kívül egy futóműállító egység, valamint egy kisebb javításokra alkalmas gyorsszerviz állomás kiépítése. Továbbá az eredeti szervízünk szolgáltatásainak bővítése érdekében keréktárcsa javító részleg létrehozása.

Mindezek létrehozásához szükség volt a meglévő szerviz épületek átalakítására és korszerűsítésére. Ennek keretében megvalósult a külső -és belső terek átalakítása, a külső terek burkolatfelszínének kiegyenlítése, aszfalt-és térkő felülettel való ellátása, új belső terek létrehozása, az eladótér bővítése, szociális helyiségek átalakítása. Ezzel az ingatlan alkalmassá vált a tervezett szolgáltatások biztosítására. Az energiaköltségek csökkentése érdekében napelemes rendszert (50 kW) is telepítettünk, amely egyben a környezeti terhelést is csökkenti.
Az ingatlanfejlesztésen túl új a működéshez szükséges gépek és berendezések beszerzése is megvalósult:
kerék kiegyensúlyozó gépek, emelők, diagnosztikai teszter, klímatöltő, gumiszerelőgép, futóműállító és felni javító gép
A munkavállalóink megtartása érdekében számukra képzést is biztosítottunk a projekt keretében.
Továbbá jövőbeni növekedési stratégiánk megalapozásához tanácsadást is igénybe vettünk.

A projekt 2023.07.14-én eredményesen lezárult.

 

A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésen keresztül

GINOP PLUSZ-3.2.1-21

 

 

Kedvezményezett neve:

GUMIFLEX Nagy- és Kiskereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

 

Képzések elnevezése és célja, részletes bemutatása:

Összesen 10 különböző képzés valósult meg, hogy munkavállalóink, feladataik ellátásához további kompetenciákat szerezzenek.

  • Értékesítés – A képzés célja, hogy a képzésben résztvevők hatékony értékesítési technikákat sajátítsanak el.
  • Hatékony kommunikáció – A képzés célja, hogy a képzésben résztvevők megismerjék saját kommunikációs stílusukat és képesek legyenek az erőszakmentes kommunikáció elemeinek alkalmazására.
  • Időgazdálkodás – A képzés célja, hogy a képzésben résztvevők elsajátítsák a hatékony időtervezési mintákat, valamint a munka és a magánélet összehangolásának technikáit.
  • Konfliktuskezelés – A képzés célja, hogy a képzésben résztvevők megismerjék saját és közvetlen környezetük konfliktuskezelési gyakorlatát, majd képesek legyenek a hibás elemek felfedezésére és azok javítására.
  • Önismeret – A képzés célja, hogy a képzésben résztvevő felismerje és tudatosítsa személyiségjegyeit, belső motivációit, képes legyen szerepeit, értékeit, alapelveit és szokásait áttekinteni, valamint megismerje a proaktív viselkedésforma jellemzőit.
  • Stressz-kezelés – A képzés célja, hogy a stressz csökkentésével a képzésben résztvevők munkahatékonysága növekedjen.
  • Ügyfélkezelés – A képzés célja, hogy a képzésben résztvevők hatékony ügyfélkezelési stratégiákat sajátítsanak el.
  • Hatékony vezetői készségek – A képzés célja, hogy a képzésben résztvevők olyan vezetői készségeket sajátítsanak el, melynek segítségével hatékonyabban tudják munkájukat végezni.
  • Táblázatkezelés – Képzési programunk célja a számítástechnikai és felhasználói ismeretek elterjesztése, az informatikai írástudás fejlesztésének elősegítése annak érdekében, hogy a résztvevő a mindennapi életben és munkahelyi környezetben is használható tudást szerezzen, és az információs társadalom teljes értékű tagja lehessen.
  • ECDL/Base – A képzési program célja az infokommunikációs ismeretek terjesztése, az európai számítógépkezelőí jogosítvány 4 modulos változatának (ECDL Base) megszereztetése.

 

Szerződött támogatás összege:

11.319.042 Ft

 

Képzések befejezési dátuma:

2023.01.13.