Hankook szimfónia, amit egy Lamborghini ihletett

A tavalyi évhez hasonlóan idén is videó klippet készített a nagy múltú abroncsgyártó cég.

A prémium abroncsgyártó Hankook a Symphony of Speed című szerzeménnyel ünnepli együttműködését az elismert FFF Racing Team by ACM-mel. A két partner közösen, egy Lamborghini Huracán GT3 EVO-val áll rajthoz 2021. június 3-6. között a németországi Nürburgringen megrendezett ADAC Total 24h Race-en. A pálya a legendás, „zöld pokolként” elhíresült északi részt is magába foglalja.

A felbőgő, gyorsuló motorok hangjaiból megkomponált szimfóniával a Hankook azt szeretné elérni, hogy a motorsport szerelmesei a korlátozások és a távolságtartás ellenére se maradjanak ki a versenyek hangélményéből. A mű a sebesség és a gyorsulás robaját, valamint az újrakezdés reményét helyezi a középpontba. A versenypályán száguldozó, nagy teljesítményű versenyautók hangjával és a klip sebességet, vezetési élményt, gyorsulást és lendületet tükröző képi világával a Hankook az autóversenyek eufóriáját és szenvedélyét szerette volna megörökíteni a márka elkötelezettjei számára.

A legendás autóversenyre készült második szimfóniánkkal reményt és vigaszt szeretnénk nyújtani” – magyarázta Sanghoon Lee, a Hankook Tire Europe elnöke. „ A járványt még nem sikerült legyőznünk, de egyre több jele van annak, hogy közeledünk eme cél felé.”

Íme a mű:

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel