fbpx

Davanti téli gumikon gurulnak az OMSZ autói

A jelenlegi járványhelyzetben kiemelten fontosnak tartjuk, hogy lehetőségeikhez mérten a vállalatok hozzájáruljanak az országos vagy helyi közösségek szociális és egészségügyi támogatásához, segítsék őket törekvéseikben. Cégünk ezért úgy döntött, hogy ebben a helyzetben a mentősök mindennapi munkáját támogatjuk.

A Gumiflex Kft. képviseletében Jaczó Márton személyabroncs üzletágvezető adta át az abroncsokat az OMSZ Alapítvány képviselőinek.

„Az elmúlt hónapokban a legnagyobb terhet az egészségügy és azon belül is az OMSZ cipeli. Nagyon nagyra becsüljük azt a heroikus küzdelmet, ami most a mentősök mindennapjait jellemzi. Szerettük volna ezt megkönnyíteni, ezért döntöttünk úgy, hogy több, mint 1.000.000 Ft értékben biztosítunk számukra Davanti abroncsokat, hiszen gumiabroncs nagykereskedőként missziónk a biztonságos közlekedési feltételekre való figyelemfelhívás. Ha valakinek, akkor a mentősöknek kiemelt szüksége van a megfelelő tapadásra a téli időszakban, hiszen ezen járművek esetében egyébként is sokkal nagyobb kockázata van egy hirtelen fékezésnek. ”

 

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel