Apollo Altrust+ – A formabontó fuvaros

A jó idő közeledtével aktuálissá válik a gumivásárlás kérdés, fejfájási hullámokat okozva ezzel sokunknak. Hogyan válassz olyan abroncsot, ami valóban minőségi, ugyanakkor nem kapsz szívrohamot a számla láttán? Mi találtunk egyet!

Az Apollo kifejezetten széles palettával rendelkezik, akár személyautóra, akár haszongépjárműre szeretnél új papucsokat. A két éves ajándék kátyúgarancia pedig még vonzóbbá teheti a márkát. Az alapítását tekintve indiai származású márka napjaink nemzetközi gumiabroncs piacának meghatározó szereplője, kifejezetten jó ár- érték arányú termékeinek köszönhetően. Az Apollo remek választás lehet bárki számára, mert a minőségi gyártók közé tartozik, és folyamatos, kiszámítható minőséget kínál, mindezt  megfizethető áron.

Apollo Altrust+

Azért, mert kistehergépjárművel közlekedünk, főként, ha ezt mindennap megtesszük, még nem kell lemondanunk a vezetési élményről, a komfortól. Akinek napi munkaeszköze a teherautója, biztosan egyetért velünk. Ahogy abban is, hogy legalább ugyanilyen lényeges a biztonság faktor is. Az Altrust+ a korábbi Altrust Summer mintázat előnyeit hozta magával, de a hátrányok nélkül! Nőtt a kormányzási pontosság, hosszabbodott az élettartam, és optimalizálták az abroncs teljesítmény-leadási képességét is.

Nézzünk rá kicsit a mintázatra, hiszen ez az egyik oka, amitől az Altrust+ tényleg egy jó nyári gumi! Főként kishaszonjárművek esetén – a nagy súlyok szállítása miatt – fékezéskor kifejezetten fontos, hogy az autó stabil maradjon. Az új futófelület és az optimalizált üvegprofilú alapösszetétel további előnye a jobb üzemanyag-hatékonyság, amely egy vállalkozás vagy cég életében nyilvánvalóan fontos szempont.

Az Altrust+ a speciális gumikeveréknek köszönhetően még vizes, nedves útfelületen is olyan tapadást nyújtanak, aminek köszönhetően a sofőr egy hirtelen manőver esetén is megfelelően tudja kontrolálni az autót, csökkentve a balesetek kockázatát. A futófelület blokkjait lekerekítették, ezáltal csökkentve a lehetőségét annak, hogy a víz az autó alá kerüljön és a jármű felússzon.

Mennyire tartós egy ilyen abroncs? Azt kell, hogy mondjuk, hogy ebben a kérdésben sem kell kompromisszumot kötnöd, ha az Apollo Altrust+ mellett döntesz. Az egyedi gumiszerkezet biztosítéka az egyenletes nyomáseloszlásnak, a megerősített bordás védelemmel együtt pedig egy hosszú élettartamú gumit eredményeznek. A megbízható minőség az Apollo esetében már nem kérdés, főként, hogy az ára is valóban baráti.

Flex Gumiabroncs Kátyúgarancia

Bár szerintünk már az előzőek is bőven meggyőzőek, van még valami, ami megnyugtathat minket. Nyári Apollo gumi vásárlásakor igényelhetünk olyan csomagot, mely 2 éves extra garanciát tartalmaz, még a törvény által előírtakon felül. Ez tényleg garancia, minden kétséget kizáróan. Balszerencsés eset bárkivel előfordulhat: kátyúba hajtottál, rossz helyen volt a kapuvas, a szegekről, szilánkokról, vasdarabokról már nem is beszélve is. Ha veled is ilyen történt, megnyugodhatsz, nem kell keresgélned, nem kell mélyre nyúlnod a zsebedben. Azonnal élhetsz a 2 éves extra garancia adta lehetőségeddel: sérült abroncsodat vadonatújra cseréljük, a kopásarány figyelembevételével. És még tudjuk fokozni: ez a garancia díjmentes!

Természetesen bármelyik telephelyünkön megvásárolhatod az Apollo Altrust+ abroncsok. Sőt, akár a webáruházunkból is megrendelheted, házhozszállítással!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel