Termékeink szállítási ideje

A webáruházban található gumiabroncsok, keréktárcsák, tömlők és egyéb termékek három féle státuszban érhetőek el:

Ha ezek közül az egyik információt látod a megrendelt terméknél, és a raktáron lévő termék több, vagy egyenlő azzal a mennyiséggel, amit megrendeltél, akkor a rendelésed akár azonnal teljesíthetővé válik.

Ebben az esetben a szállítási idő:

  • személy- és kisteher gumik esetén 1-6 munkanap
  • teher- és mezőgazdasági gumik esetén 1-7 munkanap
  • felnik esetén 1-7 munkanap
  • tömlők esetén 1-7 munkanap

A pontos kiszállítási idő függ attól, melyik szállítási módot választod. Minden termékkategória esetén választható gyorsabb és költséghatékonyabb szállítási mód is.

Ha ezt a feliratot látod az adott terméknél, az annyit jelent, hogy jelenleg nincs ilyen termék a raktárainkban. Az adott gumit, felnit, tömlőt vagy egyéb terméket meg kell rendelnünk a gyártótól, ez pedig akár hosszabb időt is igénybe vehet.

Az átlagos beszerzési idő 2-7 munkanap, ám ez ennél sokkal hosszabb, akár több hét vagy hónap is lehet. Ebben az esetben a szállítás is eszerint történik, amint az abroncsokat megkaptuk, további 1-7 munkanap a szállítás ideje, a fentiek szerint.

Ők viszik házhoz

A termékeinket több cég futárai vihetik ki hozzád:

A GLS futárszolgálat a személy- és kistehergumikat, tömlőket szállítja házhoz. Rendkívül gyorsak, precízek, akár már másnapra házhozszállítják a termékeket.

A Magyar Posta kedvezőbb árú szolgáltatást biztosít, változó feltételek mellett. Elsősorban a nehezebb termékeket szállítják, mint a teher- és mezőgazdasági gumik, vagy a keréktárcsák, de a többi termékcsoport is kérhető MPL-kiszállítással.

Több esetben is választható a “Saját autós kiszállítás”. Ilyenkor egy Gumiflexes sofőr szállítja házhoz az árut, ugyanúgy, mint a megszokott futárszolgálatok esetében.