Termékeink szállítási ideje

A webáruházban található gumiabroncsok, keréktárcsák, tömlők és egyéb termékek három féle státuszban érhetőek el:

Ha ezek közül az egyik információt látod a megrendelt terméknél, és a raktáron lévő termék több, vagy egyenlő azzal a mennyiséggel, amit megrendeltél, akkor a rendelésed akár azonnal teljesíthetővé válik.

Ebben az esetben a szállítási idő:

  • személy- és kisteher gumik esetén 1-6 munkanap
  • teher- és mezőgazdasági gumik esetén 1-7 munkanap
  • felnik esetén 1-7 munkanap
  • tömlők esetén 1-7 munkanap

A pontos kiszállítási idő függ attól, melyik szállítási módot választod. Minden termékkategória esetén választható gyorsabb és költséghatékonyabb szállítási mód is.

Ha ezt a feliratot látod az adott terméknél, az annyit jelent, hogy jelenleg nincs ilyen termék a raktárainkban. Az adott gumit, felnit, tömlőt vagy egyéb terméket meg kell rendelnünk a gyártótól, ez pedig akár hosszabb időt is igénybe vehet.

Az átlagos beszerzési idő 2-7 munkanap, ám ez ennél sokkal hosszabb, akár több hét vagy hónap is lehet. Ebben az esetben a szállítás is eszerint történik, amint az abroncsokat megkaptuk, további 1-7 munkanap a szállítás ideje, a fentiek szerint.

Ők viszik házhoz

A termékeinket több cég futárai vihetik ki hozzád:

A GLS futárszolgálat a személy- és kistehergumikat, tömlőket szállítja házhoz. Rendkívül gyorsak, precízek, akár már másnapra házhozszállítják a termékeket.

A Magyar Posta kedvezőbb árú szolgáltatást biztosít, változó feltételek mellett. Elsősorban a nehezebb termékeket szállítják, mint a teher- és mezőgazdasági gumik, vagy a keréktárcsák, de a többi termékcsoport is kérhető MPL-kiszállítással.

Több esetben is választható a “Saját autós kiszállítás”. Ilyenkor egy Gumiflexes sofőr szállítja házhoz az árut, ugyanúgy, mint a megszokott futárszolgálatok esetében.

Sajnos sofőreinknél nem tudsz kártyával fizetni, ez vedd figyelembe megrendelés előtt!

Személyes átvétel telephelyeinken

A webáruházban található gumiabroncsok, keréktárcsák, tömlők és egyéb termékek három féle státuszban érhetőek el:

A termékeink nagy része a központi telephelyünkön, Székesfehérváron található. Emiatt fontos, hogy a “Raktáron” jelzés nem feltétlenül azt a szervizt/telephelyet jelenti, ahol azokat át szeretnéd venni.

A megrendelés leadását követően 1 munkanapon belül küldünk egy emailt vagy felvesszük veled a kapcsolatot telefonon, hogy a megrendelt termék mikorra ér a megjelölt helyszínre, mikortól tudod majd átvenni.

Raktáron lévő termékek esetén:

  • az adott helyszínen lévő gumikat a megerősítést követően akár azonnal átveheted
  • eltérő helyszín esetén az átszállítás 1-3 munkanapon belül lezajlik, ezt követően értesítünk, ha átvehető vált a megrendelésed

Ha ezt a feliratot látod az adott terméknél, az annyit jelent, hogy jelenleg nincs ilyen termék a raktárainkban. Az adott gumit, felnit, tömlőt vagy egyéb terméket meg kell rendelnünk a gyártótól, ez pedig akár hosszabb időt is igénybe vehet.

Az átlagos beszerzési idő 2-7 munkanap, ám ez ennél sokkal hosszabb, akár több hét vagy hónap is lehet. Ebben az esetben az átvétel is eszerint történik, amint az abroncsokat megkaptuk, értesítünk az átvételi lehetőségről.

Az átvétel időtartama

Fontos! Személyes átvétel kiválasztása esetén (amennyiben szerelési szolgáltatást nem választottál) 7 munkanap áll rendelkezésedre, hogy átvedd a megrendelésed.

A ‘7 munkanap‘ az áru telephelyre való megérkezését követően értendő.

Át nem vett megrendelések esetén:

  1. az áru megérkezését követő 4. munkanapon emlékeztető értesítést küldünk
  2. a 7. munkanap lejárta előtt emlékeztető értesítést küldünk, illetve megpróbáljuk veled felvenni a kapcsolatot telefonon
  3. az áru át nem vétele esetén a termékeket visszaszállítjuk a központi raktárunkba, a megrendelés pedig érvényét veszíti, törlésre kerül