Szívügyünk a sport -Family Tree Triatlon SE.

A Gumiflex Kft. a személyes és üzleti életben is kiemelten fontosnak tartja a sport, a mozgás szerepét. A sport kapcsolatot épít, közösséget teremt, erősíti a csapatszellemet, egészséges életmódra nevel.

Ahogy a sport által, úgy az üzleti életben is minden nap fejlődünk, tanulunk, teljesítünk, annak érdekében, hogy felkészültebbek, jobbak, gyorsabbak legyünk versenytársainknál, mindezt úgy, hogy megőrizzük testi és lelki egyensúlyunkat. A kitűzött cél elérése és az oda vezető út megélése, leküzdése mindig könnyebb és örömtelibb, ha egy támogató csapat áll mellettünk.

Saját magunk, családunk, barátaink, munkatársaink egészsége – különösen a mostani pandémiás időszakban – mindannyiunk számára kiemelt fontosságú, melyet leghatékonyabban és legeredményesebben sportolással tudunk megőrizni. A mozgást soha nem késő elkezdeni!

Ezt a szemléletet vallja Székesfehérvár egyik meghatározó sportegyesülete, a több mint 100 aktív sportolóval rendelkező Family Tree Triatlon SE is.

A Family Tree Triatlon és Szabadidős Sport Egyesület ugyanis a sport fontosságával párhuzamosan a családok együtt töltött idejét szeretné igazán minőségivé tenni. A sportolók gerincét alkotó közel 30 család hetente két-három alkalommal vesz részt a közös edzéseken. Janota Zoltán szakmai vezetésével a legkisebbtől a legnagyobbig több generáció az életkorának, tudásának megfelelő edzésrend alapján mozog együtt. A Family Tree versenyzői minden egyes alkalommal feszegetik vagy éppen átlépik saját fizikai és mentális határaikat. A siker pedig ebben rejlik, és nem feltétlenül mérhető stopperrel. Mindemellett a közös mozgás nem csak örömet okoz, hanem eredményeket is hoz. Az egyesület az országban működő 110 amatőr triatlon klub rangsorában a legjobb 30 közé küzdötte magát.

A Family Tree Triatlon SE edzői új szemléletükkel és szakmai tapasztalatukkal azon dolgoznak, hogy a versenyzők ne csak szép sportsikereket érjenek el, hanem magukévá tegyék az „egészséges család” szemléletet.

„A mai gyerekek nagyon hamar válhatnak kiégett, leterhelt, megfelelés kényszeres kamaszokká, mert nem találják meg a kellő motivációt a mindennapjaikban. Éppen ezért érdemes már gyerekkorban úgy foglalkozni velük, hogy tudjanak küzdeni magukért, egymásért, a közös célokért. Hogy csapatban dolgozni nem gyengeséget, hanem erőt, sikerességet jelent, mellyel magabiztos, eredményes, boldog és egészséges felnőtt válik belőlük. Az edzéseken fáradjanak el amennyire csak lehet, de közben a lelkük minden alkalommal 120%-ra töltődjön fel. Hitvallásunk: Egyedi sportközösség, örök értékekkel.” – fogalmazta meg Janota Zoltán vezetőedző, 17x ironman és Szőke Marianna elnök.

A szakemberek keze alól az egészséges élethez ragaszkodó, mozogni szerető fiatalok kerülnek ki úgy, hogy a sikerek a családi összetartozás részévé válnak, erősítve azt a mindennapok küzdelmeivel szemben is. Ezek életre szóló alapértékek, melyek később a magánéletben és a munkában, hivatásban is hasznára válnak mindenkinek.

Az a rendkívüli kitartás, elhivatottság és céltudatosság, amellyel az egyesület felkészíti a csapattagokat a versenyekre és a hétköznapi életre, cégünk számára olyan értéket képvisel, melyhez bárhol bármikor szívesen adjuk a nevünket.

A Gumiflex Kft. a Family Tree Triatlon SE támogatásán keresztül szeretne minél több embernek lehetőséget adni a minőségi sportra, a mozgást a mindennapok részévé tenni ezáltal megteremteni a testi-lelki egészséget.

Arany fokozatú támogatóként büszkék vagyunk a Family Tree Triatlon S.E. csapatának sikereire, elhivatottságukra, szakmaiságukra, a folyamatos fejlődésre, de legfőképp tagjainak emberi értékeire. Reméljük és kívánjuk, hogy minél többen csatlakoznak az egyesülethez és szép sikereket érjenek el a Gumiflex Kft. töretlen támogatásával!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel