Szakértelem Törökországból – bemutatjuk az Özkát!

Az Özka világszerte több, mint 80 országba küldi szét remek minőségű mezőgazdasági-, ipari- és hadászati célú abroncsait, köztük Magyarországra is. 

A törökországi Özka Lastik 1994-ben gumiabroncsok újrafutózásához használt alapanyagok gyártásával kezdte meg tevékenységét. 2004-ban új üzemet nyitottak, ahol megkezdték a gumiabroncsok gyártását traktor első- és hátsó kerekekre, pótkocsikra, mezőgazdasági vontatmányokra, aratógépekre, ipari és OTR munkagépekre, kistehergépkocsikra és buszokra, valamint katonai járművekre.  A beruházásra fordított összeg és a gyártási kapacitás növelése lehetővé tette a radiál traktor és munkagép gumiabroncsok felvételét a termékválasztékba, melynek eredményeképpen napjainkra az Özka Lastik Törökország egyik legnagyobb gumigyárává vált.

Az Özka erős, megbízható és hosszú élettartamú gumiabroncsaival rövid időn belül piacvezetővé vált a török piacon és termékeit, melyek megfelelnek a nemzetközi szabványoknak (ETRTO, TSE, ECE)  a világ 84 országába, főleg Európába és a Közel-Keletre exportálja. Minőségbiztosítási rendszerük az ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 és ISO 27001 szerinti tanúsítványokkal rendelkezik és tevékenységük során nagy hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre és a gumiipari hulladékok újrahasznosítására is.

Miért az Özka?

  • 5 év garancia
  • Kiváló ár-érték arány
  • Hosszú élettartam
  • Sokoldalú és speciális abroncsok

Az Özka igen széles palettával rendelkezik, nálunk elsősorban a mezőgazdasági és ipari abroncsokon van a hangsúly. Bemutatunk néhány mintázatot, mellyel biztosan találkozni fogsz!

Özka Agrö10

Az Agrö10 az egyik legismertebb és leggyakrabban használt abroncs az Özka kínálatában, és ez persze nem véletlen. Az optimalizált gumikeverék és a a széles futófelület miatt az abroncsok rendkívüli teljesítményt képesek átvinni a talajra, a mély mintázat pedig remekül kapaszkodik minden helyzetben. A speciálisan tervezett mintázat a korábbi Özka abroncsokhoz képest szemmel látható különbséget eredményezett az abroncs sárkivető képességében, ezáltal sokkal kisebb az esélye, hogy elakadj az egyes helyzetekben. Bár az ilyen abroncsok távolról masszívnak és merevnek tűnnek, az Agrö10 oldalfala meglehetősen rugalmas, ami kiváló kezelhetőséget biztosít, ezzel együtt a sávtartóképességet is növelve.

Özka KNK 50

A KNK 50 elsősorban a hajtott kerekekre való, nem véletlen, hogy elsősorban ezen tulajdonságait próbálták erősíteni a fejlesztők. Az abroncs mintázata rendkívül nyitott, szellős, a keverék, a mintázati árkok és a bordaszögek is mind-mind a kiváló kezelhetőségért, a maximális kapaszkodásért felelnek. A KNK 50 remekül irányítható, a már említett bordaszögek a tökéletes sávtartásért felelnek, míg a nyitott mintázat azt eredményezi, hogy az abroncs sokkal kevesebb szennyeződést halmoz fel a használata során. Mindez könnyed, gyors manőverezést jelent, szinte bármilyen talajon.

Özka IND 80

Jöjjön egy mintázat az ipari felhasználóknak. Az IND 80 egy rendkívül masszív, jó teherbírású mintázat, persze ezt a felhasználási igények rettentően meg is követelik. Nincs idő gumicserére, csak mert egy élesebb kő, fémdarab kivágta a gumit. Az IND 80 éppen ezért szinte elpusztíthatatlan, az ilyen jellegű sérülések meg sem kottyannak neki, ráadásul nem csupán a kisebb sérülések ellen vértezték fel, az élettartamát is jóval hosszabbra tervezték, mint az általánosabb ipari abroncsokat. A középső mintasávon lévő szélesített munkafelület biztosítja a szokásosnál magasabb kopásellenállást. A mély és hullámos mintázat pedig kiváló vezethetőséget, remek irányíthatóságot és öntisztulást eredményez, bármilyen munkakörülmények között.

Természetesen mindegyik abroncsok megvásárolható telephelyeinken vagy a webáruházunkban.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel