Őszi nyereményeső prémium márkákra!

Ha nálunk vásárolsz az alábbi gumiabroncs márkákból, máris élhetsz az arra vonatkozó akcióval vagy játszhatsz a nyereményekért. Kövesd a megadott feltételeket, zsebeld be a kedvezményeket, ajándékokat és élvezd az őszi autózást a vadonatúj minőségi gumikon.

Goodyear

 Időtartam: 2022. október 17 – december 31.

Feltétel: Az a vásárló, aki az akció időtartama alatt egy vásárlás alkalmával vásárol Goodyear márkajelzéssel ellátott egy szett (4 db egyforma) téli vagy négyévszakos személygépjármű gumiabroncsot és elektronikusan feltölti a vásárlást igazoló részletes blokk vagy számla adatait, annak képét, illetve a részvételhez szükséges személyes adatait a www.promo.goodyear.hu weboldalon, ajándékot kaphat. Az akció csak magánszemélyekre érvényes.

 Az akcióban résztvevő termékek: Goodyear téli és négyévszakos (nyári abroncsokra nem vonatkozik) gumiabroncs szettek (4 db egyforma)

 Ajándék: Edenred – Mastercard Ezüst plasztikkártya

15” és 16” Goodyear személyabroncs vásárlása esetén 10.000 Ft értékben,

17” vagy nagyobb Goodyear személyabroncs vásárlása esetén: 15.000 Ft értékben

 

Hankook

Időtartam: 2022. október 15 – november 30.

Feltétel: legalább 1 garnitúra (4 db) Hankook téli vagy négyévszakos abroncs vásárlása. Az ajándékért regisztrálni kell a www.hankookpromocio.hu weboldalon.

Ajándék: egy szett abroncs megvásárlása és ennek regisztrációja esetén a Hankook 10 db facsemetét ültet a Közösségi Erdőkért Alapítvány bevonásával. Hankook iON abroncs vásárlásakor 20 db facsemete ültetését támogatod. A regisztráció elfogadásakor elektronikus oklevelet küldenek a 10 db facsemete  elültetéséről.

További részletek: www.hankookpromocio.hu

A promócióban résztvevő Hankook abroncsainkat itt találod.

 

Michelin

AZ AKCIÓ MEGHOSSZABBÍTVA DECEMBER KÖZEPÉIG!

Időtartam: 2022. október 15 – december 15. 

Feltétel: 4 db Michelin téli vagy négyévszakos abroncs vásárlása a kampány időtartama alatt. A vásárlást regisztrálnod kell a https://www.michelin.hu/auto/promocio weboldalon. Regisztrálni december 20-ig lehetséges.

Ajándék:

14”-17” = 10.000 Ft értékű utalvány, melyet te választhatsz ki a regisztráció során, a következőkből: eMAG, Zalando, Netflix, Invia

18”-23” = 30.000 Ft értékű utalvány, melyet te választhatsz  ki a regisztráció során, a következőkből: eMAG, Zalando, Netflix, Invia

Ha a CrossClimate családból vásárolsz gumit a garantált vásárlási utalvány mellett, részt veszel a heti nyeremény sorsoláson, ahol 500 000 Ft értékű utazási utalványt nyerhetsz.

Az új időpontokat figyelembe véve a sorsolás nyertese karácsony után kerül kihirdetésre.

 

A promócióban résztvevő Michelin abroncsainkat itt találod.

A módosított játékszabály itt elérhető: https://www.michelin.hu/auto/promocio

 

Continental

Időtartam: 2022.október 1 – november 15.

Feltétel: Ha az akció időtartama alatt vásárolsz 1 garnitúra (4 db) Continental téli személygépjármű-abroncsot, és fel is szerelteted  szervizeink egyikénél, garantált ajándékot kapsz! (egy vásárló/regisztráló max. 2 ajándékot kaphat!)

Az ajándékért regisztrálnod kell ezen a honlapon: www.continental-promotion.com. Ide kell feltölteni a számlát a vásárlásról és szerelésről (ez lehet két külön számla is).

Az akcióban résztvevő termékek:

– Continental téli személygépjármű-abroncsok,

– Continental téli kistehergépjármű-abroncsok,

– Continental négyévszakos abroncsok,

– Continental téli 4×4 abroncsok

Ajándék: eMAG utalvány

14-16˝ esetén 10 000 Ft értékű

17-23” esetén 17 000 Ft értékű

A promócióban résztvevő Continental abroncsainkat itt találod.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel