Megújult a gumiflex.hu!

Egy új fejezet nyílt cégünk életében: megújult, ezzel modern szemléletet hoz az ügyfeleink számára a vállalatunkat bemutató gumiflex.hu!

Úgy döntöttük lecseréljük a sokak által megszokott, ám a mai felgyorsult világba már nem igazán passzoló weboldalunkat, valamint annak dizájnját. A megszokott színek, az egyszerű, letisztult formák megmaradtak, ám mindezt egy sokkal felhasználóbarátabb, és ami talán fontosabb, mobilbarátabb köntösbe csomagoltuk. Az új oldal ugyanis reszponzív, így bármilyen mobileszközön, tableten, laptopon tökéletesen, gyorsan használható.

Cégünk három fő lába is elkülönítésre került, a kiskereskedelmi egységeinkbe, a flotta üzletágba vagy éppen a nagykereskedelmi hálózatba való betekintéshez a jobb felső sarokban lévő menüpontban kell kiválasztanod a megfelelőt. A magányszemélyekről szóló kiskereskedelmi aloldalon elsősorban a szervizeinkről, illetve az aktuális ajánlatainkról találsz bővebb információt. A flotta üzletágunkat bemutató rész elsősorban azoknak szól, akik csatlakozni kívánnak a Gumiflexhez, esetleg már tagjai hálózatunk népes táborának. A Gumiflex Nagykereskedelmi Partner hálózat iránt érdeklődők pedig céges ügyfeleknek szóló részt ajánljuk, itt megismerkedhetnek a rájuk váró előnyökkel, extrákkal, akciókkal.

A fejlődés itt nem állt meg: a gumiflex.hu mellett elindítottuk a piacon ritkaságnak számító nagykereskedelmi applikációnkat! Az alkalmazás az App Storeban és a Google Playen is megtalálható, így szinte bármilyen telefonra, tabletre letölthető. Célunk, hogy partnereink a lehető leggyorsabban, emellett pedig könnyedén, egyszerűen tudjanak abroncsot, felnit, tömlőt beszerezni.

 

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel