Indulhat a nyaralás – Hankook gumikon?

Külföld vagy belföld, tengerpart vagy a hegyek. Bármelyik úticélt választod, a Hankook gumikkal biztosan nem nyúlsz mellé.

Talán nem tévedünk nagyot, ha azt mondjuk, hogy a legtöbb kocsival közlekedő ember sokat használja az autóját, akár többet is a családban, de nem tud és vagy nem akar súlyos összegeket fizetni egy gumiszettért. Ezzel párhuzamosan legnagyobb részük családos, így a biztonsági faktor kiemeleten fontos számukra. A Hankook nyári gumija kifejezetten jó választás az ő esetükben. Elmondjuk miért.

Első a biztonság

Tudjuk, hogy a közlekedés milliónyi összetevője közül a biztonság a legfontosabb, és szerencsés esetben nem az ár dönti el milyen abroncsot vegyünk. Minden autós ugyanolyan fontos, mindenkinek jár, hogy olyan gumikon guruljon, ami a vezetési szokásához, stílusához és az autójához passzol, csökkentve ezzel a baleseti tényezők számát. A Hankook esetén biztosan nem marad benned rossz érzés, sem használatakor, sem pedig az új abroncsok kifizetésekor.

A Hankooknál történő fejlesztések mindvégig a cég filozófiájának mentén haladnak; miszerint az autó a vezető és az útfelület közötti kapcsolatot tökéletesen tudni kell uralni. Ez a Kontroll Technology koncepció; “teljesítmény, a kényelem, a biztonság és a környezetvédelem” meglétének biztosítása tökéletes vezetési élmény mellett. A tesztek és az évek tapasztalatai pedig bizonyítják, hogy egy jó minőségű, középkategóriás abroncs is kifejezetten jól teljesít akár a prémium márkákkal szemben is.

Prémium technológiák – középkategóriás áron

A Hankook több olyan technológiát is felvoultat, melyet csak a prémium gyártók gumijainál találunk meg. Ilyen a zajcsökkentett gumiabroncs: már évekkel ezelőtt kifejlesztették az úgynevezett Sound Absorber technológiát, mellyel elérték a menetzaj érzékelhető csökkenését. Igen egyszerű, de hatásos módon az abroncs belső felületére egy szivacsréteg került, ennek köszönhetően 130 km/h sebességnél a gördülési zaj egyáltalán nem zavaró.

Az abroncsok mintázata biztosítja a kiváló vízelvezetést mind hossz, mind pedig oldal irányba. Az új keverési technológiával előállított anyagösszetétel javítja a fékezési hatékonyságot nedves, vizes útfelületen is, és ami szintén elismerésre ad okot: a kopási jellemzők is ugrásszerűen javultak. Mindezeknek köszönhetően a Hankook nyári gumijairól összességében elmondható, hogy az abroncs és a talaj ideális kapcsolata könnyebb, jobb kezelhetőséget és teljesítményt eredményez. A futófelületek mintázatai pedig egytől egyig csökkentik az aquaplaning kockázatát, kiváló stabilitást biztosítanak mindezt úgy, hogy a menetzaj gyakorlatilag elhanyagolható tényező.

A dél – koreai cég  a világ TOP 5 abroncs gyártójához tartozik, 2006-ban Európában elsőként Magyarországon alapított gyárat. A hazai gyártás előnye, hogy hamar és olcsón beszerezhető a Hankook bármely terméke, emiatt az áruk igazán versenyképes marad egészen a felhasználóig. Ezzel pedig nem csupán a családi nyaralás, de a mindennapok is költséghatékonyan, mégis biztosnágosan telhetnek. Hankook gumikon.

A Hankook nyári és téli abroncsok megvásárolhatók telephelyeinken vagy webáruházunkban.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel