Exkluzív megállapodás a Bridgestone-Firestone teherabroncsokról

Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy sikeres tárgyalássorozat eredményeként 2023. augusztustól – egy másik magyarországi nagykereskedelmi céggel közösen – megkaptuk a világhírű Bridgestone és Firestone teherabroncsok kizárólagos magyarországi forgalmazási jogát.

A Bridgestone gumik világhírneve nem véletlen, támogatásaikban is törekszenek ezt megmutatni, így a 2024-ben megrendezésre kerülő Olimpiai játékok hivatalos partnere.

Piacvezető megoldásaiknak köszönhetően a teherszállításban is maradandót alkotnak hosszú évek óta.

 

A Gumiflex kiemelkedő lehetőséget kínál a magyar vállalkozásoknak és szállítóknak, hogy az abroncsok terén a legjobbat kapják.

A Bridgestone abroncsai hiba nélkül veszik az akadályokat különleges szállítmányok utaztatása esetén is, legyen szó enyhe vagy durva terepről, városi közlekedésről, vagy hosszú távon való gurulásról és történjen ez az évi bármely évszakában. A japán Bridgestone tehergumi kategóriájában olyan mobilitási megoldásokat kínál, amelyek segíti az út során előforduló problémákat, mindezt úgy, hogy ne kelljen kompromisszumot kötnünk. A 21. században az sem mindegy, hogy ezek a felhasználót szolgáló praktikák mennyire terhelik meg a környezetünket. A japán precizitás a fejlesztés és a gyártás minden egyes folyamatában jelen van.

A Gumiflex sokéves tapasztalattal és szakértői csapattal rendelkezik az abroncsiparban. Az új partnerség révén a vállalat tovább erősíti pozícióját a piacon, és még szélesebb körű termékkínálatot és szolgáltatásokat kínál az ügyfeleknek.

“A Bridgestone és Firestone teherautóabroncsok világszerte elismertek a minőség és a teljesítmény terén, és mi büszkén vállaljuk, hogy kizárólagos forgalmazója lehetünk ezeknek a kiemelkedő márkáknak Magyarországon.” – mondta Varga Gábor, a Gumiflex ügyvezetője. Meggyőződésünk, hogy ez az új partnerség erősíteni fogja a vállalatunk imázsát és lehetővé teszi számunkra, hogy még magasabb szinten szolgáljuk ki ügyfeleinket.”

A Bridgestone és Firestone teherautóabroncsok széles választékban elérhetőek a Gumiflex raktárkészletéről.

Ez a partnerség stratégiai lépést jelent mind a Gumiflex mind a Bridgestone Magyarország Kft. számára. Az együttműködés eredményeként a Gumiflex a legmagasabb minőségű és legmegbízhatóbb teherautóabroncsokkal látja el a magyar piacot, megfelelve a vállalkozások és szállítók növekvő igényeinek.

Minden további részlettel kapcsolatban keress minket bizalommal!

 

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel