Elektromos hajtásra optimalizálva

Örömmel mutatjuk be neked az első kifejezetten elektromos autókra készült abroncsunkat: a Ventus iON S nyári mintázatunkat. Az abroncs SUV-ra optimalizált változata pedig a Ventus iON SX nevet kapta.

 

AMIVEL AZ ÚJÍTÁS TÖBBET TUD ÉS JOBBAT AD

A Hankook mesterséges intelligencia alapú technológiájának felhasználásával a Ventus iON S (és SX) kitolja a teljesítmény ellentétpárok határait az optimális tulajdonságok elérése érdekében.

Kiemelkedő kezelhetőség “EV Kontúr Technológia” – Az abroncs megfelelő teherviselése fontos, hogy megbirkózzon az elektromos járművek súlyával. A Hankook “EV Kontúr Technológia” alkalmazásával akár 10%-kal is javul az elektromos járművek kezelhetősége.

Tovább csökkentett gördülési ellenállás, optimális vulkanizálás – A Ventus iON S (és SX) a legkedvezőbb gördülési ellenállási értékekkel bír, köszönhetően az alkalmazott keveréknek és a vulkanizálási eljárásnak. Az eljárás során az abroncs különböző részeit egységes hőmérsékleten vulkanizálják.

Vizes teljesítmény és zajcsökkentés egyszerre – A keresztirányú csatornák az abroncs belseje felé szűkülnek, hogy csökkentésék a légáramlás zaját és bővülnek kifelé, hogy javítsák a víz kifelé áramlását javítva a nedves tapadást.  Ez a Ventus iON S (és SX) újabb előnyös tulajdonságkombinációja.

Minimalizált üregzaj  – Az abroncson belül alkalmazott zajelnyelő habszivacsnak köszönhetően a keletkező zaj akár 9 dB-lel is csökkenhet.

Megnövelt élettartam, EVolution gumikeverék – A magas szilika és környezetbarát anyag tartalmú EVolution gumikeverék optimális futásteljesítményt és csökkentett gördülési ellenállást biztosít.

A gumiabroncs szerkezete

EVolution vegyület – A nagy sűrűségű szilícium-dioxidból és környezetbarát anyagokból készült EVolution vegyület kielégítő futásteljesítményt nyújt még elektromos autók esetén is.

Aramid hibrid övbetét – A Ventus iON S (és SX) esetén a legfejlettebb anyagból, Aramidból készült szálakkal együtt az övbetét javítja a kormányzási teljesítményt, és fenntartja a gumiabroncs optimális alakját nagy sebességű vezetés mellett is.

Nagy szilárdságú acél övbetét – A nagy szilárdságú acél övbetétek elnyelik az ütődéseket, így hosszabb élettartamot és magasabb komfortérzetet biztosítanak.

Egyrétegű szerkezetben elrendezett szálerősítés – Az abroncs egyrétegű szerkezetben elrendezett szálerősítést tartalmaz visszadolgozott betétszövettel, hogy csökkenjen a gördülési ellenállás, és javuljon az oldalfal stabilitása.

Behajtott peremtöltő ék – Az övbetétek között behajtott peremtöltő ékek találhatók a hosszabb élettartam érdekében.

Illesztésmentes peremhuzal – Az illesztésmentes peremhuzalok segítségével az abroncs biztonságosan, nagyobb tapadóerővel illeszkedik az abroncshoz.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel