Egy igazán minőségi ipari, mezőgazdasági abroncs Itt a Galaxy!

Ha gumiról van szó, akkor számtalan mérettel, kialakítással találkozhatunk. Ahányféle jármű van, legalább annyi abroncsfajtára van szükség. Az ipari, mezőgazdasági gumiabroncsok vannak a legnagyobb terhelésnek kitéve, ezért is fontos, hogy olyan gyártót válasszunk, mint amilyen a Galaxy.

 

Mi az, amit a Galaxy abroncsok nyújtanak?

 

Ott van például a Galaxy Earth Pro F-2, ami egy vérbeli ipari, mezőgazdasági abroncs. A legnagyobb terhelést is könnyedén elviseli, mindemellett stabil közlekedést és megfelelő irányíthatóságot biztosít a jármű számára, amelyre felhelyezzük. A Galaxy a Yokohama Off-Highway Tires egyik zászlóshajójának számít. Ezt elsősorban annak köszönheti, hogy a hitvallásuk szerint minden egyes munkaterület egyedi követelményekkel és kihívásokkal jár. 

 

A kínálatban leginkább alkalmazásspecifikus, célzottan kialakított abroncsokkal fogunk találkozni. Ez azt jelenti, hogy az építkezéstől kezdve a mezőgazdasági talajon végzett munkán át a sziklás földalatti bányákig mindenhova megtalálhatjuk az ideális változatot. A Galaxy abroncsok a legmodernebb, legkorszerűbb gyárakban készülnek, amelyeket alapos és átfogó teszteléseknek és kutatásoknak vetnek alá. Ezért is lehet elmondani azt, hogy a gyártó termékei közkedvelt mezőgazdasági és ipari gumiabroncsoknak számítanak a piacon.

 

Összességében középkategóriás gumikról beszélünk, amelyek bármilyen körülmények között megállják a helyüket. Több, mint 100 év fejlesztési és gyártói tapasztalat áll rendelkezésre. Nem hiába rendelkezik széles termékskálával, amiben számtalan fontos mintázat megtalálható. Ilyen például a Beefy Baby III, Earth pro 45, Mighty Mow-TS, a már említett Earth Pro F-2, de még ezenkívül ott van a HULK L-5, az Imp-Pro, a DIG MASTER E-2 és a YARDMASTER IND-1.

 

Ha ezek közül választunk, akkor garantáltan nem fogunk csalódni. A Galaxy ipari, mezőgazdasági abroncsok a legnagyobb terheléssel is megbirkóznak. Ez az egyik, ha nem legfontosabb tulajdonság, ha ilyen gumikról beszélünk. Természetesen nemcsak a stabilitás fontos, hanem az irányíthatóság is.

 

A Galaxy története

 

Hogy pontosan megismerjük a múltat, egészen a Yokohama Rubber Company 1917-es alapításáig kell visszamenni. A vállalat a nevét a japán Yokohama városról kapta, ami a Dunlop abroncsok után a második legnagyobb japán gyártónak számít. A Yokohama több, mint 100 év alatt hatalmas fejlődést ért el az abroncs- és gyártástechnológiában, aminek köszönhetően a versenytársakat is meg tudták előzni.

 

A megalapítás után nem sokkal megnyitották 1920-ban a Hiranuma gyárat, majd 1943-ban a Mie üzemet is. Az, hogy még a 2. világháború előtt sikerült felállítani és működésbe állítani a két létesítményt, hatalmas előnyt jelentett, pláne az akkori japán politikai és társadalmi légkört.

 

Az igazi áttörés 1971-ben történt, amikor az Egyesült Államokban bejegyezték a Yokohama Tire Corporationt gumiabroncs-értékesítő cégként. Tökéletes volt az időzítés, mivel pont ekkor lendült fel az amerikai autóversenyzési és abroncspiac. Természetesen nemcsak a versenyzés, hanem a mezőgazdaság és ipar területén is jeleskednek, ezt jól mutatja a Galaxy kínálata.

Válasszunk megbízható abroncsot

 

A Galaxy ipari, mezőgazdasági gumiabroncsaival a munka is sokkal egyszerűbb lehet, mivel minden körülmények között megállják a helyüket. A nagy munkagépeknek szükségük van a megfelelő abroncsra. Ha kérdésed van vagy nem tudod, melyik lehet a legjobb választás, keress minket bizalommal és segítünk beszerezni az ideális szettet.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel