A Bridgestone teherabroncsok nyomában

A Bridgestone gumikat sokan ismerik, hírnevük pedig nem véletlen, piacvezető megoldásaiknak köszönhetően a teherszállításban is képesek maradandót alkotni.

A japán Bridgestone tehergumi kategóriában olyan mobilitási megoldásokat kínál, amellyel segíti az út során előforduló problémákat, mindezt úgy, hogy ne kelljen kompromisszumot kötnünk. A 21. században az sem mindegy, hogy ezek a felhasználót szolgáló praktikák mennyire terhelik meg a környezetünket. Nos, a fejlesztők olyan abroncsot álmodtak meg, mely az üzemanyag megtakarítása mellett, még a szén-dioxid kibocsátás mértékét is lecsökkenti.

A híres Bridgestone tehergumik

A Bridgestone abroncsai hiba nélkül veszik az akadályokat különleges szállítmányok utaztatása esetén is, legyen szó enyhe vagy durva terepről, városi közlekedésről, vagy hosszú távon való gurulásról. Sokoldalúságának köszönhetően mind téli, mind nyári időszakban megbízhatóan segíti a gazdasági élet mozgékony résztvevőit. A tökéletes komfort, a precíz kormányozhatóság még mostoha időjárási körülmények között is biztosítva van.

A folyamatos innovációs fejlesztéseinek eredményeként a távol-keleti gyártó szezonról szezonra tud újat húzni, megfelelve ezzel a legmagasabb piaci elvárásoknak. Az olyan járműveknek, melyek naponta szállítanak nagy és nehéz terheket, olyan abroncsra van szükségük melyek mind terhelési kapacitásban, mind tartósságban bírják a strapát. A Bridgestone robosztus gumijai pont ilyenek.

Fontos azonban, hogy mindig a megfelelő abroncsot válasszuk ki. A méreten és a szezonalitáson túl más szempontokat is vegyünk figyelembe! A Bridgestone kínálatában is találunk külön, speciálisan a hajtott, a kormányzott kerékre valót, valamint olyat is, ami bármelyikre felszerelhető, vagy olyat, amit például kifejezetten trélerekre gyártanak. A cégnél minden egyes korszerűsítés az alacsony kilométerköltséget és a magasfokú biztonságot jelöli meg elsődleges célként. A fejlett futófelület mintázat és NanoPro-tech anyagösszetétel is a kiváló üzemanyagtakarékosságot szolgálja.

Mit jelent a márka kiváló oldalfal védelme?

Az abroncs vállát és oldalfalát annak érdekében vastagították meg, hogy városi közlekedés során felmerülő, nagyrészt járdaszigetek által okozta kisebb – nagyobb balesetek estén óvják az abroncsot. A hosszútávra tervezett abroncsok esetében a legnagyobb kihívás az, hogy olyan keverékű legyen a gumi, mely az út során radikálisan változó időjárási körülményekhez is képes alkalmazkodni. Hiszen például egy Finnországból induló, Dél – Olaszországba érkező autó akár 3 időjárási zónán keresztül is közlekedhet és nyilván nem szerelteti a gumikat útközben.

A japán gyártó precizitása természetesen a környezet védelme érdekében a zajszintre is kiterjed. A Bridgestone gumik minden időjárási viszonyok között és minden pozícióban olyan alacsony zajkibocsátással működnek, amilyennel csak lehet. Ezeket a gumiabroncsokat azért fejlesztették ki, hogy kitűnjenek a regionális és országos közlekedés durva világában. A Bridgestone abroncsait használva elkerülheti a nem várt jármű leállásokat és ennek köszönhetően partnerei felé mindig biztonságos és pontos szállítást teljesíthet, még a legextrémebb szállítmányok esetében is.

Természetesen bármelyik Bridgestone tehergumit megveheted telephelyeinken vagy webáruházunkban!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel